Partners van Barrera B.V.

Barrera werkt met een aantal fabrikanten van A-merken nauw samen: Tenax®, Skipper™ en Tensabarrier®.
Dé eigenschap die deze 3 partners gemeen hebben is kwaliteit, en deze eigenschap wordt gekoppeld aan een wereldwijde ervaring en feedback van duizenden klanten, waardoor er continue wordt geïnnoveerd.

Tenax logo

Tenax is de Italiaanse firma die het oranje skigaas heeft geintroduceerd, wat in een iets afwijkende versie, ook in de bouw wordt gebruikt.
Naast het oranje kunststof gaas in diverse sterkten en maaswijdtes, leveren we ook sterk gaas met metallic look en groene en zwarte versies, die goed passen in een landelijke omgeving.

Skipper is de merknaam van een kegeltop met 9 meter nylon afzetlint.Skipper logo In een handomdraai kan met de Skipper een afzetting van 9 meter worden gerealiseerd. Het afzetlint van waterafstotend nylon is verkrijgbaar in rood/witen geel/zwart. Naast de succesvolle Skipper kegeltop is er ook de Skipper XS, die zonder kegel wordt gebruikt en vooral indoors wordt toegepast,

tensabarrier logo

Tensabarrier is wereldwijd marktleider van afzetpalen met lint, de palen die u kent van vliegvelden, hotels en evenementen.
Naast de luxe chromen palen worden er ook producten voor o.a. magazijn en werkplaats vervaardigd, alles met hetzelfde geweven lint van zware kwaliteit en het gepatenteerde systeem waardoor het lint geleidelijk terug de cassette in “loopt”.