Eigen productie

Barrera B.V. is naast groothandel, ook producent met een aantal producten die in de werkplaats in Zoetermeer en in de fabriek in Rijssen worden vervaardigd.
Schrikhekken (afzethekken die voldoen aan de CROW richtlijnen voor materiaal op de openbare weg) maken we in kunststof, aluminium, en glasvezelversterkt kunststof en per zomer 2021 ook van biobased composiet.
Naast de 1.50 en 2.50 meter hekken voor gebruik met A-standaards, wordt ook het Smart inklapbare schrikhek in Zoetermeer geproduceerd.
Voor de folie op deze hekken hebben we gekozen voor Avery klasse 3, een reflectiefolie die opvalt door de mooie print en ongekend hoge reflectiewaarde.

Hoogtebegrenzers worden voor u op maat vervaardigd, in verschillende hoogtes en lengtes en indien gewenst, inclusief de aanduiding van de door u aangegeven hoogte.

Mei 2018 introduceerden we “Traffic Teddy”, de gele beer met ogen, neus en shirt van klasse 1 reflectiestickers. Teddy wordt ingezet bij oversteekplaatsen nabij scholen, speelplaatsen en ook in woonwijken waar kinderen en verkeer samenkomen. Door middel van een aantal verkeersborden, wordt de automobilist extra attent gemaakt op de aanwezigheid van een plek waar voorzichtigheid geboden is.

Vrijwel al onze producten, van zoutkist tot verkeersdrempel en van schrikhek tot Traffic Teddy, zijn bedoeld om een veilige situatie te creëren, of het nu gaat om de openbare weg, magazijn, evenement of eigen terrein.