Duurzaam strooizout met gunstige MKI-waarden

Co2-neutraal strooizout: de groene keuze voor gladheidsbestrijding

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor traditioneel strooizout? Maak kennis met GoGreenSalt, verrijkt met 25% greenSand olivijn. Dit milieuvriendelijke strooizout biedt niet alleen superieure grip in ijzige omstandigheden, maar draagt ook actief bij aan een beter milieu. Bij oplossing verweert GoGreenSalt, waarbij CO2 en water worden opgenomen. Het CO2 wordt permanent omgezet naar kalk, waardoor het product bijdraagt aan een beter milieu. Verder gaat kalk verzuring tegen en wordt de groei van groenaanslag en blauwalg geremd.

Het olivijn in het zout zorgt voor een hogere stroefheid van het strooizout. Dit is perfect voor slecht ingereden weggedeelte en het zal ijzel of sneeuw sneller doen breken. De korrelgrootte die wij gebruiken is 0-2mm. Dit is dezelfde korrelgrootte als het steenzout. Zo is er geen vergrootrisico op schade van voertuigen, personen of het wegdek.

Elke 4 kg van het GoGreenSalt compenseert 1 kg CO2. Om uw inzet voor het milieu te erkennen, ontvangt u bij aankoop een (verhandelbaar) certificaat dat uw bijdrage aan CO2-reductie bevestigt. Deze certificaten zijn daarnaast ook geldig voor de CO2 prestatieladder. Onze claims zijn onderbouwd door grondig onderzoek, exclusief voor dit product, waardoor we 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden. De positieve impact op het milieu wordt bevestigd door de lage MKI-score van €-15,23.

Duurzaam strooizout met gunstige MKI-waarden